torsdag den 17. maj 2012

Tilbehør

Agurkesalat

1 Agurk
Eddike
Sukker
Vand
Salt
Peber
  • Riv agurken på et rivejern, så du får rigtig tynde skiver
  • Bland dem sammen med slat og lad stå, så saften fra agurkerne trækkes ud
  • Bland eddike, vand og sukker
  • Kom agurkeskiverne i og lad trække

Tzatzki

1 Agurk
Græsk Yoghurt
Hvidløg
Salt
Peber
  • Skær agurken ud, fjern kernerne, enten riv eller skær dem i små stykker
  • Bland yoghurt med presset hvidløg, salt og peber
  • Kom agurken i til sidst

Guacamole

1 moden Advocado
2 fed Hvidløg
½ rød Peberfrugt
Græsk Yoghurt
Citron
Salt
Peber
  • Mos advocadoen, pres hvidløget, skær peberfrugten ud i små stykker
  • Bland det med yoghurten og smag til med citron, salt og peber
  • Hvis stærk kom frisk hakket chili i

Salsa

3 Tomater
1 Rødløg
2 fed Hvidløg
Jalapenos
Salt
Peber
  • Rids tomaterne i toppen og kom dem i kogende vand i 30 sekunder, så skralden kan komme af
  • Hak tomater, løg, hvidløg og jalapenos fintog bland det sammen smag til med salt og peber

Bruchetta

Ciabatta eller flute
Tomater
Mozzarella
Hvidløg
Olie
  • Bland olie og presset hvidløg sammen
  • Kom det på brødet
  • Skær tomater og mozzarella ud i skiver og læg dem på brødet
  • Bag i ovnen til osten er smeltet ved 200 grader

Ingen kommentarer:

Send en kommentar