torsdag den 17. maj 2012

Oksekød Retter

                          Pasta Penne Med Kødsovs

Til 2 Potioner
Ingredienser:

250 g Hakket Oksekød
1 Løg
4 fed Hvidløg
1 dåse Flåede Tomater
2 Gulerødder
1 dl Majs(frost)
½ tsk Basilikum
½ tsk Oregano
½ tsk Paprika
1 tsk Salt
½ tsk Peber
Olie

300 g Grov pasta Penne
Parmasan ost 


  • Sæt pastaen over i en gryde med vand og lidt salt
  • Hak løg og hvidløg og svits i en gryde med lidt olie
  • Skræl og riv gulerødderne på et rivejern
  • Kom det hakket kød i gryden når løg er blevet bløde
  • Kom de flåede tomater og gulerødder i
  • Kom majs i og smag til med krydderier(efter ønske)
  • Lad simre i ca 10 minutter
  • Oksekøden steges med hakket hvidløg og løg i en gryde
  • Smag til med alverdens krydderier,(santa maria taco mix)
  • Grønsagerne skæres ud i små stykker
  • Kom hjemmelavet dressing ved
  • Hak løg, hvidløg og chili
  • Bland det med kødet og blandes godt
  • Lav nogle kugler og kom dem på træspyd
  • Lag dem i et ovenfast fad og lidt olie ved
  • Bage i ca 20 minutter ved 2250 grader


                 Fyld Til Tortilia Eller Pitabrød


Til 2 Personer
Ingredienser:

200 g Hakket Oksekød
Iceberg Salat
Agurker
Tomater
Majs
Ærter
Løg
Grove tortilia eller grove pitabrød


                               KødSpyd


Til 2 personer
Ingredienser:

250 g Hakket Oksekød
1 Løg
3 Fed Hvidløg
½ Rød Chili
Salt
Peber

Spises med ris eller kartofler
Tomatsalat og brød 



Ingen kommentarer:

Send en kommentar