torsdag den 17. maj 2012

Desserter

                       Chokolade Kage
Ingredienser:
60 g Margarine
180 g Sukker
2 Æg
225 g Mel
50 g Kakao
2 dl Mælk
2 stk Bagepulver
1 tsk
  • Margarinen smeltes og når den er afkølet blandes med mælken
  • Æg og sukker piskes sammen til den er hvid
  • Pisk margarine, mælk og æggene
  • Si mel og kakao i, kom vanilie og bagepulver i
  • Det hele blandes sammen og kommes i en bradepande
  • Bag i ca 30 minutter ved 200 grader
  • Kom evt hvid glasur og kokos på

                             FrugtSalat

Ingredienser:
½ Grønt Æble
½ Rødt Æble
½ Pære
1 Banan
1 Håndfuld Vindruer
6 Jordbær
Græsk yoghurt
Vanilie
  • Al frugten skæres i små stykker
  • Yoghurten blandes med vanilie og hældes over frugten

                            Yoghurt Is

Græsk Yoghurt
Frosne Bær - Hindbær, Jordbær, Brombær og blandet bær
Rørsukker
  • Yoghurten og den ønskede frugt blendes sammen og smages til med rør sukker

                             Mango Is

½ Stor Moden Mango - 100 g Frosen Mango
125 g Græsk Yoghurt
Rørsukker
1 tsk Vanilie
  • Skræl mangoen og skær ud i små tern
  • Blend det sammen med yoghurten og smag til med rørsukker og vanilie
  • Kom den i fryseren i ca 1 time, husk at røre i den så den ikke danner krystaller

                      Chokolade Cookies

Ingredienser:
40 g Blødt Smør
50 g Sukker
25 g Brun Farin
1 Æg
125 g Mel
50 g Chokoladepulver
1 tsk Vanilie
½ tsk Natron
Lidt salt
100 g Mørkt Chokolade
50 g Hasselnødder
  • Rør smør og sukker sammen
  • Tilsæt farin og æg
  • Bland mel, vanilie, natron og salt i
  • Hak chokolade og nødder 
  • Kom chokoladen og nødderne i og tag halvdelen af dejen og lad små toppe på en bageplade
  • Kom chokoladepulver i det sidste af dejen og lav små toppe på en bageplade
  • Bag ved 175 grader øverst i ca 8 minutter

                             Cupcakes

Dejen:
125 g Smør
125 g Sukker
125 g Mel
2 Æg
½ tsk Salt
1 tsk Vanilie
½ dl Mælk
1 tsk Bagepulver
50 g Chokoladepulver
  • Smelt smøret og når det er afkølet kom mælken i
  • Tilsæt æg, salt, vanilie, bagepulver, mælk og mel og bland til en go masse
  • Kom halvdelen af dejen i formene fyld halt op
  • Kom så chokoladepulveret i og fyld formene 
  • Bag ved 200 grader i 15-20 minutter
Frosting:
200 g Smør
200 g Flormelis
Vanilie
  • Pisk det bløde smør med flormelisen og vanilien til en go masse
  • Tilsæt derefter frugtfave efter behag 
Jeg havde tage nogle hindbær og blåbær fra frost, ladet dem tø, brugt deres saft til frostingen og kom et par bær på også

Brug fantasien når man laver cupcakes pynt


Ingen kommentarer:

Send en kommentar