torsdag den 17. maj 2012

Kylling Retter

                       Kyllinge Deller



ca. 10 Deller
Ingredienser:


400 g Hakket Kyllingkød
2-3 Gulerødder
3-4 Forårsløg
1 Æg
2 spsk Mel
Olie
Salt og Peber

  • Skræl gulerødderne, og riv dem groft på et rivejern
  • Skyld forårsløg grundigt og skær ud i fine stykker
  • Kom det hakket kød i en skål, tilsæt gulerødder og forårsløg og rør rundt
  • Kom æg, salt og peber i
  • Kom lidt mel i ad gangen farsen skal stadig være lidt klæbrig



Varm en pande op, kom lidt olie på, form dellerne med en ske og steg dem til de er gyldne..


Spises evt. med hjemmelavet kartoffelsalat





              Kylling Med Frisk Pasta

Til 2 Potioner.
Ingredienser:

200 g Kyllingfilet
1 stor Peberfrugt
½ Broccoli 
4 fed Hvidløg
Olie
½ tsk Salt
Peber
Frisk Pasta
Moneysovs

  • Skær kyllingen ud i små stykker og steg i en gryde med olie og hakket hvidløg
  • Skær peberfrugten ud i strimler
  • Pluk små buketter af broccolien
  • Når kyllingen er blevet stegt, kommes peberfrugt og broccoli i
  • Tilsæt moneysovsen og lad simre til pastaen er færdig
  • Kog vandet og kom pastaen i og kog i ca 3 -4 minutter

             Fyldte Snackpeber

Til 2 Potioner.
Ingredienser:

2 store Snackpeber
200 g Hakket Kyllingkød
1 Løg
2 fed Hvidløg
1 stor Gulerod
3 Forårsløg
Revet Ost
ca. ½ tsk oregano
ca. ½ tsk salt
Peber

  • Hak hvidløg og løg, skær forårsløg i små stykker og skræl guleroden og riv på rivejern
  • Bland det med det hakket kylling og smag til med krydderier
  • Skær et snit langs snackpeberen 2 cm. fra top og bund
  • Kom dem i kogende vand i ca 4 minutter, til de er bløde og smidige
  • Kærnehuset kan fjernes let og fyldet kan kommes i, slut af med revet ost
  • Læg dem i en bradepande og bag i ovnen på 200 grader i ca 20-25 minutter


                 Citron Kylling

Til 2 Potioner.
Ingredienser:


400 g Kyllingfilet
4 mellem store Kartofler
1 Citron
4-5 fed Hvidløg
ca 10 Cherry Tomater
4 Porre
Olie
½ tsk Salt
½ tsk Rosmarin
½ tsk Peber
½ tsk Timian
  • Bland olien sammen med presset citronsaft, hvidløg, salt, rosmarin og peber 
  • Kom kyllingfileten i olieblandingen og lad hvile i 1 time
  • Skræl kartoflerne og skær ud i både
  • Sært porren ud i små ringe, og halver tomaterne
  • Kom kyllingen i en bradepande sammen med tomaterne og porrene
  • Kom resten af olieblandingen over kartoflerne og tilsæt timian og kom i en anden bradepande
  • Lad kartoflerne bage i ca 30 minutter ved 200 grader
  • Kyllingen skal ca have 20 minutter alt efter størrelsen


    Kylling Pakker Med Kartofler

Til 2 Personer.
Ingredienser:

2 Store Kyllingfileter
4 Fed Hvidløg
Pikat ost (efter eget valg)
4-6 Spinat Kugler (frost)
4 Store Kartofler
Olie
Salt
Peber
Timian
  • Bland lidt olie med salt, peber, paprika og timian i en frysepose
  • Kom de skrællede kartoffel stykker i og ryst til de er helt dækket
  • Kom i et ovenfast fed, i ca 30 minutter ved 200 grader
  • Skær en lomme i kyllingen og åben den
  • Bank den derefter flad men ikke gennemsigtig
  • Bland osten med det presset hvidløg og kom det på kyllingen med spinaten
  • Luk den sammen brug evt lidt snørre
  • Hvis du vælger at lukke dem med bacon, steg da lidt på en pande med olie til baconen er sprød
  • Kom kyllingen i et ovenfast fad og bag i ca 25 minutter ved 200 grader

               Kyllinge Lasagne

Til stor bradepandeIngredienser:

500 g Hakket Kylling
1 Løg
3 Fed Hvidløg
1 dåse Flåede Tomater
3 Gulerødder
Majs
6 Spinat kugler (frost)
Salt
Peber
Oregano
Paprika
1 Pose Revet Ost
8-10 Lasagne Plader

  • Hak løg og hvidløg og svits i en gryde med olie
  • Kom det hakket kylling i og steg igennem
  • Skræl gulerødder og skær dem i skiver og kom dem i gryden sammen med  de flåede tomater, majs og spinat
  • Smag til med krydderier og lad simre i ca 10 minutter
  • Kom lidt kyllingfyld i bunden af en bradepande, kom pladerne på så de dækker, igen kyllingefyld, så plader og så det sidste kyllingefyld og det revet ost
  • Bag i midten af ovnen ved 225 grader i ca 45 minutter
Spises med lækker salat og flute


Wok Kylling M. Karry & Kokosmælk
Til 2 potioner
Ingredienser:

200 g Kyllingfilet
Jasmin Ris
4 fed Hvidløg
1 Rødløg
3 Gulerødder
1 Rød Snackpeber
½ Broccoli
3 Ananas Ringe
1 stor dåse Kokosmælk
1 tsk Salt
1 tsk Peber
1 spsk Karry
Olie
  • Sæt risen over
  • Skær kyllingenfileten ud i mundrette stykker og steg dem i wokken til de er hvide i lidt olie, og fjernes igen
  • Skræl gulerødderne og skær dem i tynde stave
  • Vask og fjern kærner fra peberfrugten og skær ud i tynde stave
  • Vask broccolien og lav små buketter
  • Hak løget og hvidløget
  • Kom gulerødderne i wokken og lad dem stege i ca 3 minutter kom peberfrugterne i det sidste minut og tag så af varmen igen
  • Kom lidt olie i wokken igen og svits løg og hvidløg sammen med karryen
  • Tilsæt kyllingen når løget er blevet mørt
  • Tilsæt grønsagerne og kom kokosmælken i, smag til med salt og peber 
  • Hvis du vil ha en tykker sovs kom lidt mel ved
  • Tag den af varmen og kom ananasstykkerne i
Spises med ris





Ingen kommentarer:

Send en kommentar